CONFERINȚA DE PSIHIATRIE ȘI SĂNĂTATE MINTALĂ„GALATIA 2019”

GALATI, ROMANIA, 8 – 12 MAI, 2019

            Colegiul Medicilor Galați,  Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați, în parteneriat cu Spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna Galați și Asociația Actaria, organizează la Galați, în perioada 08-12 mai 2019, Conferința de Psihiatrie și Sănătate Mintală GALATIA 2019.

            Conferința GALATIA din 2018 a fost un real succes pe plan științific și al comunicării și colaborării între specialiști din diverse domenii. Un eveniment adecvat noutăților în aria sănătății mintale, o experiență plăcută pentru cei care au participat. Cu siguranță impresiile participanților descriu cel mai bine cartea noastră de vizită, intențiile de viitor și modul în care concepem interacțiunile profesionale.

            Vă invităm să participați la a treia ediție a Conferinței de Psihiatrie și Sănătate Mintală GALATIA, eveniment cu participare internațională ce va avea loc la Galați în perioada 8-12 mai 2019. Tematica va cuprinde domenii de interes major din psihiatrie și sănătate mintală, precum și interferențele acestora cu alte discipline medicale sau științifice.

            Anul acesta au confirmat participarea personalități importante din țară și străinătate din domeniul psihiatriei, medicinei, psihologiei, filosofiei și sociologiei. Am creionat un program viu, extrem de generos și divers, care se dorește a fi sursă de cunoaștere științifică, teoretică și practică.

Sunt invitați profesioniști din domeniul sănătății mintale, medicinei, psihiatriei și psihologiei, farmaciști, asistenți medicali.

Limba oficială a Conferinței : Română, Engleză

Organizatori EMC – Colegiul Medicilor Galați,  Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați

Organizator tehnic – Asociația Actaria

Parteneri organizatori – Spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna Galați, Primăria Galați

ÎNTREGUL EVENIMENT ȘTIINȚIFIC MEDICAL DIN PERIOADA 8-12 MAI 2019 ESTE CREDITAT CU:

PENTRU MEDICI – 30 CREDITE DE EDUCAȚIE MEDICALĂ CONTINUĂ ACORDATE DE
CĂTRE COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA

PENTRU FARMACIȘTI – 24 ORE EFC (EDUCAȚIE FARMACEUTICĂ CONTINUĂ) ACORDATE DE COLEGIUL FARMACIȘTILOR DIN ROMÂNIA

PENTRU PSIHOLOGI – VOM REVENI CU MAI MULTE INFORMAȚII ÎN CURÂND!

PENTRU ASISTENȚI MEDICALI – 18 CREDITE ACORDATE DE ORDINUL
ASISTENȚILOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDICALI DIN ROMÂNIA (OAMGMAMR)